ENEOS X Prime 5W-40 SP/C3

Az ENEOS X Prime sorozat a fejlett technológiát és a legmagasabb minőségi előírásokat egyesíti a prémium motorolajokban, amelyeket kifejezetten az autók legújabb generációjához fejlesztettek ki. Az ENEOS termékcsalád új sorozata megfelel a legmagasabb emissziós normáknak és üzemanyag-megtakarítási szabványoknak, a csökkentett kéntartalom révén meghosszabbítja a motor élettartamát, és segít megelőzni a káros, alacsony fordulatszámú előgyújtási (LSPI) eseményeket.

Az ENEOS X PRIME SP/C3 a legfejlettebb technológiát és a legmagasabb minőségi specifikációt kínálja.  A prémium motorolajok új szabványa, amelyeket kifejezetten a modern benzines és dízel motorok széles választékához fejlesztettek ki. Ez az egyike a „Made in Japan” legújabb és legjobb minőségű ENEOS termékcsaládnak. Kiváló vezetési élményt nyújt a motorzaj és vibráció jelentős csökkentésével, biztosítva az autó eredeti teljesítményszintjét, kiváló üzemanyagfogyasztás és gyorsulás mellett.
A C3 specifikációs motorolaj, az ENEOS X PRIME SP/C3 a fokozott motorvédelemnek, a tisztább működésnek és a szigorúbb károsanag kibocsátási előírásoknak való megfelelés tökéletes kombinációja.

Az ENEOS X PRIME SP/C3 motorolaj az ENEOS által szabadalmaztatott W BASE olaj technológiáján alapul. A W BASE a világon a legmagasabb minőséget kínálja, a legmagasabb viszkozitási index mellett, ami magasabb érték,  mint a hagyományos teljesen szintetikus alapolajoké. Ez azt jelenti, hogy az ilyen olajok viszkozitásváltozása a motor hőmérséklet változásával együtt is lényegesen kisebb. Ezért az olaj megfeleő kenést garantál már alacsony hőmérsékleten és hidegindításkor is.
 

Specifikációk és jóváhagyások: ACEA C3, API SP

Bővebben ...
Cikkszám: E.XP5W40C3/1
5,007.00 Ft
Kiszerelés:

5W-40 ENEOS Sustina

Nagy teljesítményű olaj, amit a járművek széles skálájához, főként az európai piacra terveztek, részecskeszűrővel (DPF) felszerelt, vagy anélküli benzines és dízelmotorokhoz egyaránt. A legújabb, de régebbi motorokhoz is egyaránt alkalmazható, a jelentős tisztítási képesség és a motor hatékony üzemeltetésének érdekében. A motorok széles skálájához ideális olaj, beleértve a turbódízel motorokat is. Az ENEOS eredeti W BASE alapolaja és a ZP adaléktechnológiája garantálja, hogy a motorban minimális legyen az olaj és a motoralkatrészek számára káros kénes sav. A ZP adalékanyaga oxigénnel helyettesíti a kén vegyületeket, ami emeli az adalékanyag hatékonyságát, és megszünteti a kénes sav keletkezését. A SUSTINA magas szintű védelmet biztosít az üledékesedés ellen, és hosszú távon garantálja a motor védelmét és az üzemanyag-megtakarítást.

Specifikációk és jóváhagyásokSAE 5W-40; API SN; ACEA C3

Bővebben ...
5W-40 ENEOS Hyper FA

Ez egy modern, teljesen szintetikus motorolaj, amit egész éves használatra és bármilyen feltétel esetén biztosított védelemre fejlesztettek ki olyan, részecskeszűrő (DPF) rendszerrel nem rendelkező járműmotorok számára, amelyek az ACEA A3 vagy B4 követelményeknek megfelelő olajat igényelnek. A nagy teljesítményű adalékanyag csomag és a teljesen szintetikus alapolajok fejlett technológiájának kombinációja garantálja a gyors és állandó kenést és a magas hőstabilitást, széles hőmérséklet-tartományban a legnagyobb európai járműmotor-gyártók motorjaival felszerelt járművek számára. A teljes mértékben szintetikus olaj technológiának köszönhetően teljesítménye meghaladja a szintetikus vagy ásványi kenőanyagok teljesítményét a legnehezebb körülmények között is, és kivételes védelmet biztosít bármilyen útviszonyok esetén a városi és az országúti közlekedésben. Többszelepes és turbómotorokhoz javasolt.

Specifikációk és jóváhagyások: API SN/CF, ACEA A3/B4, Volkswagen VW 502.00/505.00, Porsche A40, Mercedes-Benz MB 229.3, BMW LongLife LL-01,
Opel GM-LL-B-025, Renault RN710/RN700

Bővebben ...
5W-40 ENEOS Hyper

Ez egy modern, teljesen szintetikus, nagy teljesítményű motorolaj, ami a személygépjárművekben vagy kisteherautókban lévő katalizátorral, DPF-el, vagy egyéb dízel részecske utókezelővel felszerelt vagy anélküli, turbó és közvetlen befecskendezésű benzines vagy dízelmotorokhoz készült. Nagy teljesítményű adalékanyag csomaggal készül, ami a teljesen szintetikus alapolajok fejlett technológiájával kiegészítve garantálja a gyors és állandó kenést és a magas hőstabilitást, széles hőmérséklet-tartományban nagy terhelés mellett. Ez a Mid-SAPS olaj eleget tesz a legnagyobb európai motorgyárak igényeinek, és maximális motorvédelem mellett hosszabb olajcserék közötti időtartamot, tisztább égést, nagyobb üzemanyag-megtakarítást, alacsony olajfogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít. A teljes egészében szintetikus olaj technológiának köszönhetően, a nehezebb körülmények között is remekül teljesít, és kiváló védelmet biztosít bármely éghajlaton és úton.

Specifikációk és jóváhagyások: API SN, ACEA C3, Volkswagen VW 505.00/505.01, Mercedes-Benz MB 229.51/229.31, BMW LongLife LL-04, GM Dexos 2,
Renault RN0700/RN0710, Ford WSS-M2C917A, Porsche A40

Bővebben ...
Cikkszám: E.H5W40/1
3,425.00 Ft
Kiszerelés:

5W-30 ENEOS X Ultra

Az ENEOS X sorozat a fejlett technológiát és a legmagasabb minőségi előírásokat egyesíti a prémium motorolajokban, amelyeket kifejezetten az autók legújabb generációjához fejlesztettek ki. Az ENEOS termékcsalád új sorozata megfelel a legmagasabb emissziós normáknak és üzemanyag-megtakarítási szabványoknak, a csökkentett kéntartalom révén meghosszabbítja a motor élettartamát, és segít megelőzni a káros, alacsony fordulatszámú előgyújtási (LSPI) eseményeket.

A legújabb generációjú járművekhez készült ENEOS X megfelel a károsanyag-kibocsátásra és üzemanyag-megtakarításra vonatkozó legújabb jogszabályoknak. Alacsony kéntartalma miatt meghosszabbítja a motor élettartamát, és elősegíti az LSPI problémák kiküszöbölését. Ezt az ultramodern, teljes mértékben szintetikus terméket kifejezetten a Volkswagen Audi Csoport benzines és dízelmotorjaihoz terveztük, amelyek Long-Life 504.00 és 507.00 specifikációjú olajat igényelnek. Ezek a motorok beépített érzékelőkkel monitorozzák folyamatosan az olajszintet és az olaj minőségét. Ezzel lehetségessé válik a felelős és megbízható vezetés hosszabb szervizelési időszakok mellett (a vezetési feltételektől függően). A frissített 504.00 és 507.00 specifikációknak megfelel. A közvetlen befecskendezésű, nagy nyomatékú, méretcsökkentett benzinmotorokban ezzel az olajjal megelőzhető az LSPI probléma.

Specifikációk és jóváhagyások: API SP/SN PLUS, ACEA C3, Volkswagen VW 504.00/507.00, Mercedes-Benz MB 229.52/229.51/229.31, BMW LongLife LL-04, Porsche C30

Bővebben ...
Cikkszám: E.XU5W30/1
4,121.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS X Prime 5W-30

Az ENEOS X Prime sorozat a fejlett technológiát és a legmagasabb minőségi előírásokat egyesíti a prémium motorolajokban, amelyeket kifejezetten az autók legújabb generációjához fejlesztettek ki. Az ENEOS termékcsalád új sorozata megfelel a legmagasabb emissziós normáknak és üzemanyag-megtakarítási szabványoknak, a csökkentett kéntartalom révén meghosszabbítja a motor élettartamát, és segít megelőzni a káros, alacsony fordulatszámú előgyújtási (LSPI) eseményeket.

Ebben a teljesen szintetikus, kifejezetten a modern motorok széles skálájához fejlesztett motorolajban a legfejlettebb technológia találkozik a legmagasabb minőségi előírásokkal. Ezt az új, csúcsminőségű, „Made in Japan” ENEOS termék kiváló motorvédelmet, és vezetési élményt nyújt a motor rezgésének és a motor zajszintjének jelentős lecsökkentésével, és garantálja a jármű eredeti teljesítményszintjét kiváló üzemanyag-fogyasztás és gyorsulás mellett. Az alacsony széndioxid kibocsátású benzinmotorok széles köre számára, valamint a hatótávnövelővel ellátott tisztán elektromos autók (BEV) benzinmotorjához tervezve ideális a hibrid járművek (HEV) és a plug-in hibrid járművek (PHEV) motorjához is, akár turbómotorról, akár rendes szívómotorról van szó, közvetlen vagy közvetett befecskendezéssel. Védelmet biztosít az LSPI rendellenes égésfolyamat ellen is.
 

Specifikációk és jóváhagyások: API SP/RC, ILSAC GF-6A

Bővebben ...
Cikkszám: E.XP5W30/1
5,030.00 Ft
Kiszerelés:

5W-30 ENEOS Hyper X

Teljesen szintetikus olaj, amelyet a Toyota, Honda és egyéb japán, francia és olasz járműgyártók modern motortechnológiájához fejlesztettek ki. A motorok kipufogógázvisszavezető rendszereinek hosszú élettartamához és nagyobb hatékonyságához fejlesztették ki, amelyek az ACEA C3 vagy C2 követelményeinek megfelelő olajat igényelnek. Maximális motorvédelem mellett hosszabb élettartamot garantál a részecskeszűrőknek (DPF) és a háromutas katalizátoroknak (TWC), és üzemanyagmegtakarítást eredményez. A járműgyártók kutatásainak köszönhetően, az elmúlt években a veszélyes gázok kibocsátása megfeleződött. A legnagyobb járműgyártók folyamatosan dolgoznak a károsanyag-kibocsátási szintek javításán. Ennek a stratégiának az egyik fő eredménye, hogy a járművek széles körét szerelik fel fokozatosan új technológiával, nagy teljesítményű és kis károsanyag-kibocsátású motorolajokat használva. A cél az, hogy a teljesítmény nőjön, miközben a károsanyag-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás csökken

Specifikációk és jóváhagyások: API SN, ACEA C3/C2, Mercedes-Benz MB 229.51, Volkswagen VW 505.00/505.01, GM Dexos 2, PSA B71 2290

Bővebben ...
Cikkszám: E.XHX5W30/1
3,808.00 Ft
Kiszerelés:

5W-30 ENEOS Ultra-R

A legújabb Renault motorokhoz tervezték. Ez az igen fejlett, alacsony viszkozitású, teljesen szintetikus olaj egyike a legújabb, igényekhez szabott ENEOS olajoknak, amelyeket a gyártók speciális igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. A fejlesztés célja, hogy lépést tartsanak a motorok változó igényeivel, csökkentsék a károsanyag-kibocsátást, és javítsák a motor életciklusát és teljesítményét a maximális motorvédelem mellett. Felső kategóriás, teljesen szintetikus alapolajokból áll a megfelelő adalékanyag-csomaggal. Ez egy fejlett technológiájú, exkluzív termék, amit a legújabb Renault járművekhez fejlesztettek ki, a RN17 specifikációnak eleget téve. Rendkívüli motor élettartamot, a dugattyúk hosszabb távú tisztaságát, lerakódás-mentességet és kopásállóságot tesz lehetővé. A magas viszkozitási indexű és alacsony súrlódást lehetővé tévő alacsony viszkozitású adalékanyagtechnológiának köszönhetően a legmagasabb üzemanyag-megtakarítást és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít a szigorú európai előírásoknak megfelelően miközben kiválóan védi a motorikus alkatrészeket.

Specifikációk és jóváhagyások: ACEA C3, Renault RN17

Bővebben ...
Cikkszám: E.UR5W30/1
3,508.00 Ft
Kiszerelés:

5W-30 ENEOS Ultra-B

A legújabb BMW motorokhoz tervezve. Ez az igen fejlett, alacsony viszkozitású, teljesen szintetikus olaj egyike a legújabb igényekhez szabott ENEOS olajoknak, amelyeket a gyártók speciális igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. A fejlesztés célja, hogy lépést tartsanak a motorok változó igényeivel, csökkentsék a károsanyag-kibocsátást, és javítsák a motor életciklusát és teljesítményét a maximális motorvédelem mellett. Felső kategóriás, teljesen szintetikus alapolajokból áll a megfelelő adalékanyag-csomaggal. Ez egy fejlett technológiájú, exkluzív termék, amit a legújabb BMW járművekhez fejlesztettek ki, az LL-12FE specifikációnak eleget téve. Rendkívüli motor élettartamot, a dugattyúk hosszabb távú tisztaságát, lerakódás-mentességet és kopásállóságot tesz lehetővé. A magas viszkozitási indexű és alacsony súrlódást lehetővé tévő alacsony viszkozitású adalékanyag-technológiának köszönhetően a legmagasabb üzemanyag-megtakarítást és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít a szigorú európai előírásoknak megfelelően miközben kiválóan védi a motorikus alkatrészeket.

Specifikációk és jóváhagyások: ACEA C2, API SN Plus, BMW LongLife LL-12FE

Bővebben ...
Cikkszám: E.UB5W30/1
3,901.00 Ft
Kiszerelés:

5W-30 ENEOS Ultra

Ez egy ultramodern, nagy teljesítményű motorolaj, amit a Volkswagen-csoport motorjaihoz fejlesztettek ki, eleget téve a LongLife specifikáció benzines 504.00 vagy dízel 507.00 követelményének. A LongLife specifikáció az új, nem meghatározott szervizelési időintervallumokkal működő Volkswagen motorok fejlesztéséhez igazodik. Ezek kifinomult WIV rendszert alkalmaznak, hogy jelezzék, ha szervizelésre van szükség, a vezetési stílustól és a körülményektől függően, amelyekben a járművet használják. Ezek a motorok beépített érzékelőkkel monitorozzák folyamatosan az olaj minőségét és az olajszintet. Ezzel lehetséges, hogy élvezzék a felelős és megbízható ellenőrzés mellett a meghosszabbított szervizelési időszakokat (a vezetési feltételektől függően). A Volkswagen csoport 2006. január 1 óta használja a LongLife szolgáltatást.

Specifikációk és jóváhagyások: API SN, ACEA C3, Volkswagen VW 504.00/507.00, Mercedes-Benz MB 229.51/229.31, BMW LongLife LL-04, Porsche C30

5W-30 ENEOS Sustina

Az ENEOS világszinten kiemelt, nagy teljesítményű motorolaja, amit a járművek széles skálájához, főként az európai piacra terveztek, részecskeszűrővel (DPF) felszerelt, vagy anélküli benzines és dízelmotorokhoz egyaránt. Az ENEOS  csúcsminőségű japán technológiájának segítségével a mérnöki munka során magasabb üzemanyag-megtakarítást és jobb motorvédelmet lehetett elérni nagyobb teljesítmény mellett, mint a hagyományos olajok esetében. A SUSTINA akár 2%-kal jobb üzemanyag-felhasználási hatékonyságot biztosít. Ezáltal ideális nagy teljesítményű olajjá teszi a japán, európai, amerikai és koreai autók széles körében. Alacsonyabb kéntartalmának köszönhetően, a ZP adalékanyag segít a motort tisztán, üledéktől és veszélyes, káros savaktól mentesen tartani.

Specifikációk és jóváhagyások: SAE 5W-30; API SN; ACEA C3

Bővebben ...
Cikkszám: E.SU5W30/1
5,299.00 Ft
Kiszerelés:

5W-30 ENEOS Hyper S

Nagy teljesítményű, teljesen szintetikus olaj, amit a PSA csoport járműveihez és a japán és koreai benzines és dízelmotorok széles köréhez fejlesztettek ki. Kiváló minőségű alapolajokkal és nagy teljesítményű adalékanyagokkal készül, ezért tökéletes olyan járművek esetén, amelyek a legújabb kipufogógáz-ellenőrzési rendszerekkel, turbómotorral és közvetlen befecskendezésű rendszerekkel felszereltek, akár rendelkeznek katalizátorral, akár nem. Maximális motorvédelmet, kiváló üzemanyag-hatékonyságot, nagyszerű kopásállóságot és üledékmentességet, stabil kenést és magas hőstabilitást biztosít széles hőmérséklet-tartományban. Ez a Mid-SAPS olaj biztosítja a motor kiváló tisztaságát, nagyobb teljesítményét és védelmét magas hőmérsékleten és extrém vezetési körülmények között is. Gyári minőséget garantál Peugeot, Citroën, Toyota, Honda és más japán, európai, koreai gyártók modern motorjaihoz, amelyek az ACEA C2 követelményeinek megfelelő olajat igényelnek.

Specifikációk és jóváhagyások: ACEA C2, PSA B71 2290

Bővebben ...
Cikkszám: E.HS5W30/1
3,800.00 Ft
Kiszerelés:

5W-30 ENEOS Hyper R

Nagy teljesítményű, teljesen szintetikus olaj, amelyet kifejezetten a Renault legmodernebb motorjaihoz fejlesztettek ki. Ezt az alacsony hamutartalmú motorolajat hosszú élettartamra és a kipufogógázok visszavezetési rendszerei magas hatékonyságának biztosítására tervezték az ACEA C4 követelményei szerint. Hosszabb élettartamot garantál a részecskeszűrőknek (DPF) és a háromutas katalizátoroknak (TWC), és üzemanyag-megtakarítást eredményez természetesen maximális motorvédelem mellett. A járműgyártók kutatásainak köszönhetően, az elmúlt években a veszélyes gázok kibocsátása megfeleződött. Ebben a kutatásban a legnagyobb szereplő, a Renault folyamatosan dolgozik a károsanyagkibocsátási szint javításán. Ennek a stratégiának az egyik fő eredménye, hogy a járművek széles körét szerelik fel fokozatosan új technológiával, nagy teljesítményű és kis károsanyag-kibocsátású motorolajokat használva. A cél az, hogy a teljesítmény nőjön, miközben a károsanyag-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás csökken.

Specifikációk és jóváhagyások: ACEA C4, Renault RN0720

Bővebben ...
Cikkszám: E.HR5W30/1
3,336.00 Ft
Kiszerelés:

5W-30 ENEOS Hyper FA

Ez egy modern, teljesen szintetikus motorolaj, amit olyan, részecskeszűrő (DPF) rendszerrel nem rendelkező járműmotorok működés közbeni védelmére fejlesztettek ki, amelyek az ACEA A3 vagy B4 követelményeknek megfelelő olajat igényelnek. A nagy teljesítményű adalékanyag csomag és a teljesen szintetikus alapolajok fejlett technológiájának kombinációja garantálja a gyors és állandó kenést és a magas hőstabilitást, széles hőmérséklet-tartományban a legnagyobb európai, amerikai, japán és koreai járműmotorgyártók motorjaival felszerelt járművek számára. A teljes mértékben szintetikus olaj technológiának köszönhetően teljesítménye meghaladja az ásványi kenőanyagok teljesítményét a legnehezebb körülmények között is, és kivételes védelmet biztosít bármely éghajlaton és bármilyen útviszonyok esetén a városi és az országúti közlekedésben.

Specifikációk és jóváhagyások: API SL/CF, ACEA A3/B4, Volkswagen VW 502.00/505.00, Mercedes-Benz MB 229.5, Renault RN710/RN700

Bővebben ...
5W-30 ENEOS Hyper B

Ez az olaj a BMW LL-04 igen népszerű motorolajának legújabb fejlesztése, és a legújabb Mercedes-Benz MB 229.52 specifikációknak felel meg. Ez speciálisan a BMW és Mercedes-Benz járművek széles körére tervezett, nagy teljesítményű, teljesen szintetikus olaj, amelynek környezetvédelmi paraméterei a legújabb európai károsanyag-kibocsátásról szóló szabályozásoknak is megfelelnek. Ezt a közepes hamutartalmú motorolajat hosszú élettartamra és a kipufogógázok visszavezetési rendszereinek nagy hatékonyságú biztosítására tervezték a BMW LL-04 és az ACEA C3 követelményei szerint, hosszabb élettartamot biztosít a részecskeszűrők (DPF) és a háromutas katalizátorok (TWC) esetében, valamint üzemanyag-megtakarítást eredményez természetesen maximális motorvédelem mellett. A járműgyártók kutatásainak köszönhetően, az elmúlt években a veszélyes gázok kibocsátása megfeleződött. A prémium kategóriás járműgyártók, mint a BMW és a MercedesBenz folyamatosan dolgoznak azon, hogy a károsanyag-kibocsátást csökkentsék. Ennek a stratégiának az egyik fő eredménye, hogy a járművek széles körét szerelik fel fokozatosan új technológiával, nagy teljesítményű és kis károsanyag-kibocsátású motorolajokat használva. A cél az, hogy a teljesítmény nőjön, miközben a károsanyag-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás csökken.

Specifikációk és jóváhagyások: ACEA C3, API SN Plus, Mercedes-Benz MB 229.52, BMW LongLife LL-04

Bővebben ...
Cikkszám: E.HB5W30/1
3,784.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Hyper Multi 5W-30

Ezt a prémium minőségű, nagy teljesítményű, teljesen szintetikus motorolajat arra tervezték, hogy hosszú távon maximális teljesítményt biztosítson az olyan európai, japán és koreai járművek széles körének, továbbá minden olyan márkának, amelyek az ACEA A5 vagy B5 specifikációjának megfelelő olajat igényelnek, különösen a Ford, a Jaguar, illetve Land Rover motoroknak. Kiterjedt védelmet biztosít széles hőmérséklet- tartományban és bármely vezetési körülmény esetén, bármilyen korú motor számára. Arra tervezték, hogy a motorokat a legjobb működési állapotban tartsa, nagyszerű kopás elleni védelmével és tisztítási hatékonyságával és átfogó kenési jellemzőivel. Minősége, a hagyományos olajokkal összehasonlítva, túlszárnyalja az ipari szabványok jelenlegi előírásait így a legjobb védelmet és teljesítményt biztosítja ezen motorok számára

Specifikációk és jóváhagyások: ACEA A5/B5, Ford WSS-M2C913D, Jaguar Land Rover STJLR.03.5003

Bővebben ...
Cikkszám: E.HM5W30/1
3,505.00 Ft
Kiszerelés:

5W-30 ENEOS Hyper

Ultramodern, teljesen szintetikus, benzines és dízel autókhoz is használható széles körben alkalmazható sokoldalú olaj, amely megfelelő katalizátorral és részecskeszűrővel felszerelt, vagy anélküli turbómotoros és közvetlen befecskendezésű személygépjárművekben és kisteher járművekhez. Nagy teljesítményű adalékanyag csomaggal tervezve, ami a teljesen szintetikus alapolajok fejlett technológiájával kiegészítve garantálja a gyors és állandó kenést és a magas hőstabilitást, széles hőmérséklet-tartományban nagy terhelés mellett. Ez a Mid-SAPS olaj eleget tesz a legnagyobb európai, amerikai és japán gyártók igényeinek, és maximális motorvédelem mellett hosszabb olajcserék közötti időtartamot, tisztább égést, nagyobb üzemanyag-megtakarítást, alacsony olajfogyasztást és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít. A teljesen szintetikus olaj technológiának köszönhetően, a nehezebb körülmények között is remekül teljesít, és kiváló védelmet biztosít bármely éghajlaton és úton. Alkalmas a Volkswagen Csoport normál olajcsere időszak mellett működő járműveihez és a BMW, Mercedes-Benz, GM, a japán és a koreai járművekhez, melyek hosszabb olajcsere időszakokkal működnek.

Specifikációk és jóváhagyások: API SN, ACEA C3, Volkswagen VW 505.00/505.01, Mercedes-Benz MB 229.31/229.51/229.52, BMW LongLife LL-04, GM Dexos 2

Bővebben ...
Cikkszám: E.H5W30/1
3,806.00 Ft
Kiszerelés:

5W-20 ENEOS Hyper F

Ez egy nagy teljesítményű, teljesen szintetikus motorolaj, amelyet specifikusan a modern motorok széles skálájára terveztek a Fordtól a Jaguarig és a Land Roverig, az 5W-20 viszkozitási követelménynek eleget téve. Ezt az alacsony hamutartalmú motorolajat hosszú élettartamra és a kipufogógázok visszavezetési rendszereinek nagy hatékonyságú biztosítására tervezték az ACEA C5 legújabb követelményei szerint, amely maximális motorvédelem mellett rendkívüli üzemanyag-megtakarítást eredményez. A járműgyártók kutatásainak köszönhetően, az elmúlt években a veszélyes gázok kibocsátása megfeleződött. Minden nagyobb gyártó, beleértve a Fordot is, folyamatosan dolgozik a károsanyag-kibocsátási szintek javításán. Ennek a stratégiának az egyik fő eredménye, hogy a járművek széles körét szerelik fel fokozatosan új technológiával, nagy teljesítményű és kis károsanyag-kibocsátású motorolajokat használva. A cél az, hogy a teljesítmény nőjön, miközben a károsanyag-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás csökken.

Specifikációk és jóváhagyások: API SN, ACEA C5, Ford WSS-M2C948B, Jaguar Land Rover STJLR.03.5004

Bővebben ...
Cikkszám: E.HF5W20/1
3,312.00 Ft
Kiszerelés:

10W-60 ENEOS PRO SPORT

Teljesen szintetikus motorolaj, amelyet nagy teljesítményű- és sportmotorokhoz fejlesztették ki. Ez a maximális teljesítményű, teljesen szintetikus olaj a motor csúcsteljesítményének és nyomatékának kivételesen jó kihasználását teszi lehetővé kiváló motorvédelem mellett. A nagy teljesítményű szintetikus alapolajok és a teljesítményt növelő adalékanyagok kombinációja erős kenőfilmet biztosít magas hőmérsékleten és a legnehezebb versenyen legyen az rally, drift, rally-cross, vagy offroad. Az ENEOS komoly mérnöki tudását összpontosította, hogy a versenycsapatok igényei szerinti olajat fejlesszen. Így született meg a SUSTINA 0W-50, a legmodernebb technológiai megoldás. A 10W-60 viszkozitással a termékcsalád már teljes: ez a kiemelkedő teljesítményű olaj ideális a hagyományos rally motorokhoz, amelyeket extrém verseny körülmények közötti vezetésre terveztek és állítottak be, és kielégíti a legigényesebb országúti vezetők igényeit is.

Specifikációk és jóváhagyások: ACEA A3/B3/B4

Bővebben ...
Cikkszám: E.PRO10W60/1
4,340.00 Ft
Kiszerelés:

10W-40 ENEOS PRO

A népszerű szintetikus motorolaj magasabb minőségű változata az API SN szabványnak megfelelően. Javasolt az európai, japán, koreai és amerikai benzin- vagy dízelmotoros járműveinek széles köréhez. A még jobb, nagy teljesítményű szintetikus alapanyagok és a teljesítményt növelő adalékanyag csomag miatt ez az olaj kiváló hideg indítás védelmet biztosít rendkívüli kenő filmréteggel magas hőmérsékleteken. Még jobb oxidációs stabilitásának köszönhetően szintén biztosítja a motor gond nélküli működését és kiváló motorvédelmet az olajcserék közti hosszabb időszakok alatt is. Ezen kívül, kiváló tisztító és porlasztási jellemzőivel ez az olaj biztosítja, hogy a motor tiszta és megbízható legyen az idősebb járművekben is.

Teljesítmény szint: API SN, ACEA A3/B4-16, Volkswagen VW 501.01/505.00

Bővebben ...
Cikkszám: E.PP10W40/1
2,897.00 Ft
Kiszerelés:

10W-40 ENEOS PRO

Szintetikus motorolaj, amit a benzines és dízelmotorok széles köréhez ajánlunk. Magas viszkozitási indexe és szintetikus alapanyaga miatt kiváló hideg indítást biztosít rendkívüli kenő filmréteggel magas hőmérsékleteken is. A kiválasztott adalékanyag-csomagnak köszönhetően segíti a motor gond nélküli működését és kiváló motorvédelmet biztosít. Ezen kívül, kiváló tisztító és porlasztási jellemzőivel ez az olaj biztosítja, hogy a motor tiszta és megbízható legyen.

Teljesítmény szint: API SL/CF, ACEA A3/B4, Mercedes-Benz MB 229.1, Volkswagen VW 501.01/505.00

Bővebben ...
Cikkszám: E.P10W40/1
2,355.00 Ft
Kiszerelés:

10W-30 ENEOS PRO

Kimondottan japán és koreai autók számára tervezett csúcsteljesítményű motorolaj kiváló üzemanyagtakarékossági tulajdonsággal. Megfelel a legújabb üzemanyagtakarékossági és káros anyag kibocsájtási előírásoknak. Ezen fejlesztések nyújtanak hatékony védelmet a gyakori indítás-leállítás okozta káros hatások ellen, váltakozó hőmérsékletű használat esetén. A magas szintű tisztítási és "koromlebegtetési" tulajdonsága miatt lecsökken az iszaposodási hajlam, mely tisztább üzemeletetéshez vezet. Magas oxidációs és hőmérsékleti stabilitása okán segíti a tömítések rugalmasságának megőrzésében, mellyel lecsökkenti az olajszivárgás kockázatát. Vegyes járműpark üzemeltetéséhez ajánlott. A koreai illetve japán autógyártók járművei mellett ajánlott az európai és amerikai gyártásúak esetén is.

Teljesítmény szint: API SM/CF

Bővebben ...
Cikkszám: E.P10W30/1
3,605.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS X Prime 0W-50

Az ENEOS X Prime sorozat a fejlett technológiát és a legmagasabb minőségi előírásokat egyesíti a prémium motorolajokban, amelyeket kifejezetten az autók legújabb generációjához fejlesztettek ki. Az ENEOS termékcsalád új sorozata megfelel a legmagasabb emissziós normáknak és üzemanyag-megtakarítási szabványoknak, a csökkentett kéntartalom révén meghosszabbítja a motor élettartamát, és segít megelőzni a káros, alacsony fordulatszámú előgyújtási (LSPI) eseményeket.

Ebben a prémium kategóriájú, kifejezetten a legújabb jármű-generációhoz fejlesztett motorolajban a csúcstechnológia találkozik a legmagasabb minőségi előírásokkal. Ez az ENEOS termék nagyobb gyorsulást biztosít, és védelmet nyújt az LSPI rendellenes égésfolyamat ellen. Mint az ENEOS termékcsoport egyik csúcsterméke, minden nagy teljesítményű, magas hatékonyságú benzinmotorhoz, valamint a hibrid járművek (HEV) és a plug-in hibrid járművek (PHEV) motorjaihoz is kiváló, akár turbómotorról, akár szívómotorról van szó, közvetlen vagy közvetett befecskendezéssel. Az ENEOS X PRIME termékcsalád, az „aranyvér”, a vállalat legjelentősebb eredménye a jövő termékeinek fejlesztésében, ami a legmagasabb vezetési kényelmet biztosítja.

 

Specifikációk és jóváhagyások: API SP

Bővebben ...
Cikkszám: E.XP0W50/1
5,200.00 Ft
Kiszerelés:

0W-50 ENEOS Sustina

Nagy teljesítményű motorokhoz lett tervezve, a SUSTINA kivételes üzemanyag megtakarítást eredményez, miközben segíti a motor csúcsteljesítményének és nyomatékának a kihasználását. A W BASE és a ZP Technology kombinációval a világ egyik legmagasabb kenési szintjét valósítja meg, ami a legnagyobb igénybevétel esetén is erős kenőfilmet alkot. A viszkozitási indexe mintegy 15%-kal magasabb a hagyományos szintetikus alapú olajoknál, ami azt jelenti, hogy a motor hőmérsékletével arányos viszkozitásváltozása kisebb marad. Alacsony hőmérsékleten és hideg indításnál alacsony ellenállású, de nagymértékben csökkenti a viszkozitási ellenállást a magasnyomású pontokon is a mintegy 5%-kal alacsonyabb nyomás-viszkozitás koefficiensének köszönhetően. A ZP Technology több díjat is nyert, többek között 2011-ben elnyerte a Japán Kémiai Társaság Kémiai Technológia Díját.

Specifikációk és jóváhagyások: SAE 0W-50; API SN

Bővebben ...
0W-30 ENEOS Ultra-S

Ez egy kiváló teljesítményű, fejlett, teljes mértékben szintetikus motorolaj a legmodernebb dízel motorokhoz a PSA csoporttól a vezető japán járműgyártókon át a koreai járművekig a 0W-30, ACEA C2 specifikációnak megfelelően. A jobb üzemanyagfogyasztás, a kiváló motortisztítás és a hideg indítás esetén fellépő kopás elleni védelem biztosítása érdekében fejlesztették ki, így ez a teljesen szintetikus olaj meghaladja az alacsony károsanyagkibocsátású rendszerekre vonatkozó legújabb ipari előírások követelményeit. Gyors és stabil kenést biztosít, valamint magas hőstabilitást széles hőmérséklet-tartományban, bármely vezetési körülmény és meghosszabbodott olajcsere időszakok esetén. Ez a Low-SAPS olaj eleget tesz a legújabb, alacsony károsanyag-kibocsátás utókezelő rendszerekkel rendelkező benzin és dízelmotorok követelményeinek, maximális motorvédelem mellett.

Specifikációk és jóváhagyások: ACEA C2, PSA B71 2312

Bővebben ...
ENEOS Ultra-F 0W30

Ez egy fejlett, teljesen szintetikus olaj, amit a modern motorok nagyobb teljesítményéhez terveztek a Fordtól a Jaguaron keresztül a Land Roverig. Az EcoBoost motorok jobb üzemanyag-gazdálkodása, a kiváló motortisztítás és a hideg indítás esetén fellépő kopás elleni védelem biztosítása érdekében fejlesztették ki, így ez a teljesen szintetikus olaj meghaladja az alacsony károsanyag-kibocsátású rendszerekre vonatkozó legújabb ipari előírások követelményeit. Gyors és stabil kenést biztosít, valamint magas hőstabilitást széles hőmérséklet-tartományban, bármely vezetési körülmény és meghosszabbodott olajcsere időszakok esetén is kiválóan védve a motort. Ez a Low-SAPS olaj eleget tesz a legújabb, alacsony károsanyag-kibocsátás utókezelő rendszerekkel rendelkező benzin és dízelmotorok követelményeinek.

Specifikációk és jóváhagyások: ACEA C2, Ford WSS-M2C950A, Jaguar Land Rover STJLR.03.5007

Bővebben ...
0W-20 ENEOS X Ultra

Az ENEOS X sorozat a fejlett technológiát és a legmagasabb minőségi előírásokat egyesíti a prémium motorolajokban, amelyeket kifejezetten az autók legújabb generációjához fejlesztettek ki. Az ENEOS termékcsalád új sorozata megfelel a legmagasabb emissziós normáknak és üzemanyag-megtakarítási szabványoknak, a csökkentett kéntartalom révén meghosszabbítja a motor élettartamát, és segít megelőzni a káros, alacsony fordulatszámú előgyújtási (LSPI) eseményeket.

Ebben az új, kifejezetten a legújabb jármű-generációhoz fejlesztett termékcsaládban a csúcstechnológia találkozik a legmagasabb minőségi előírásokkal. Az ENEOS X megfelel a károsanyag-kibocsátásra és üzemanyag-megtakarításra vonatkozó legújabb jogszabályoknak. Alacsony kéntartalma miatt meghosszabbítja a motor élettartamát, és elősegíti az LSPI problémák kiküszöbölését. Ezt a fejlett, teljes mértékben szintetikus olajat az alacsony viszkozitást igénylő, alacsony széndioxid kibocsátású benzinmotorhoz, a hatótávnövelővel ellátott tisztán elektromos autók (BEV) benzinmotorjához, valamint a hibrid járművek (HEV) és plug-in hibrid járművek (PHEV) motorjához tervezték, akár turbómotorról, akár szívómotorról van szó, közvetlen vagy közvetett befecskendezéssel, amelyhez a gyártó (OEM) 0W-20 viszkozitást írt elő. Különösen javasolt a Honda, Suzuki, Mitsubishi, Nissan, Mazda, Toyota és a Lexus járműtípusokhoz.

Specifikációk és jóváhagyások: API SP/RC, ILSAC GF-6A

Bővebben ...
Cikkszám: E.XU0W20/1
3,671.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS X Prime 0W-20

Az ENEOS X Prime sorozat a fejlett technológiát és a legmagasabb minőségi előírásokat egyesíti a prémium motorolajokban, amelyeket kifejezetten az autók legújabb generációjához fejlesztettek ki. Az ENEOS termékcsalád új sorozata megfelel a legmagasabb emissziós normáknak és üzemanyag-megtakarítási szabványoknak, a csökkentett kéntartalom révén meghosszabbítja a motor élettartamát, és segít megelőzni a káros, alacsony fordulatszámú előgyújtási (LSPI) eseményeket.

Ebben a teljesen szintetikus, kifejezetten a legújabb jármű-generációhoz fejlesztett motorolajban a legfejlettebb technológia találkozik a legmagasabb minőségi előírásokkal. Ezt az új, csúcsminőségű, „Made in Japan” ENEOS terméket arra tervezték, hogy kiváló védelmet nyújtson a motornak, az üzemanyag-megtakarításra vonatkozó legmagasabb követelményeket is teljesítse, és garantálja a jármű eredeti teljesítményszintjét kiváló üzemanyag-fogyasztás és gyorsulás mellett. Minden alacsony viszkozitást igénylő, alacsony széndioxid kibocsátású benzinmotorhoz, valamint a hatótávnövelővel ellátott tisztán elektromos autók (BEV) benzinmotorjához tervezve ideális a hibrid járművek (HEV) és a plug-in hibrid járművek (PHEV) motorjához is, akár turbómotorról, akár szívómotorról van szó, közvetlen vagy közvetett befecskendezéssel. Védelmet biztosít az LSPI rendellenes égésfolyamat ellen a start/stop rendszerrel felszerelt járművek közvetlen befecskendezésű, nagy nyomatékú, méretcsökkentett benzinmotorjában.

Specifikációk és jóváhagyások: API SP/RC, ILSAC GF-6A

Bővebben ...
Cikkszám: E.XP0W20/1
4,742.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Ultra-V 0W20

Ez a fejlett, teljesen szintetikus, alacsony viszkozitású motorolaj egyike a legújabb, igényekhez szabott ENEOS olajoknak, amelyeket a gyártók speciális igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. A fejlesztés célja, hogy lépést tartsanak a motorok változó igényeivel, csökkentsék a károsanyag-kibocsátást, és növeljék a motor életciklusát és teljesítményét. Felső kategóriás, teljes mértékben szintetikus alapolajokból áll a megfelelő adalékanyag-csomaggal. Ez egy fejlett technológiájú olaj, amit a Volkswagen Csoport legújabb járműveihez fejlesztettek ki, a VW 508.00 és 509.00 specifikációnak eleget téve. Rendkívüli motor élettartamot, a dugattyúk hosszabb távú tisztaságát, lerakódásmentességet és kopásállóságot tesz lehetővé. A magas viszkozitási indexű és alacsony súrlódást lehetővé tévő alacsony viszkozitású adalékanyag-technológiának köszönhetően a legmagasabb üzemanyag-megtakarítást és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít a szigorú európai előírásoknak megfelelően.

Specifikációk és jóváhagyások: Volkswagen VW 508.00/509.00, Porsche C20

Bővebben ...
Cikkszám: E.UV0W20/1
4,249.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Ultra-M 0W20

A legújabb Mercedes-Benz motorokhoz tervezve, fejlett, alacsony viszkozitású, teljesen szintetikus ENEOS olaj, amely a gyártók speciális igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. A fejlesztés célja, hogy lépést tartsanak a motorok változó igényeivel, csökkentsék a károsanyag-kibocsátást, és növeljék a motor életciklusát és teljesítményét. Felső kategóriás, teljesen szintetikus alapolajokból áll a megfelelő adalékanyag-csomaggal. Ez egy fejlett technológiájú exkluzív olaj, amit a Mercedes-Benz járművekhez fejlesztettek ki, a 0W-20 viszkozitás és az MB 229.71 gépgyártói jóváhagyás követelményeinek eleget téve. Rendkívüli motor élettartamot, a dugattyúk hosszabb távú tisztaságát, lerakódásmentességet és kopásállóságot tesz lehetővé. A magas viszkozitási indexű és alacsony súrlódást lehetővé tévő alacsony viszkozitású adalékanyag-technológiának köszönhetően a legmagasabb üzemanyag-megtakarítást és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít a szigorú európai előírásoknak megfelelően.

Specifikációk és jóváhagyások: ACEA C5, Mercedes-Benz MB 229.71

Bővebben ...
ENEOS Ultra 0W20

Az új japán motorokhoz való gyári felhasználásra kifejlesztett, teljesen szintetikus, alacsony viszkozitású motorolaj a környezet védelmére, alacsony károsanyag-kibocsátású járművek számára. Kifejezetten ajánlott a 0W-20 viszkozitásra tervezett motorokhoz, illetve hibrid autókhoz a kiváló motorvédelemért, a hibrid üzem sűrű hidegindításai mellett. Mindezt környezetbarátan, üzemanyag takarékosság mellett. Az Ultra 0W-20 az ENEOS következő generációs, felső kategóriás specifikációjú, kiemelt terméke, amely kiváló teljesítménye mellett környezetbarát, és kiemelkedően jó üzemanyagfogyasztást tesz lehetővé. Rendkívüli teljesítményű organikus molibdén súrlódáscsökkentő adalékanyagokkal keverve, ez az olaj minimálisra csökkenti a motor súrlódását hideg hőmérsékleten, miközben magas hőmérsékleten kiemelkedő stabilitás és alacsony illékonyság jellemzi.

Teljesítmény szint: API SN, ILSAC: GF-5

Bővebben ...
Cikkszám: E.U0W20/1
3,636.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Sustina 0W-20

Az ENEOS kiemelt terméke, amely a legújabb energia-hatékonysági szinteket valósítja meg, és az olyan károsanyagok kibocsátásával kapcsolatos környezetvédelmi trendeket követi, mint a széndioxid kibocsátás csökkentése. Az olaj szerepe kulcsfontosságú abban, hogy a járműgyártók elérhessék az egyre szigorúbb környezetvédelmi normákat, a tulajdonosok pedig továbbra is élvezhessék az autó kiváló menetdinamikáját. Ez a csúcstechnológiával fejlesztett és gyártott alacsony viszkozitású olaj, amely a W BASE alapolaj technológiának köszönhetően kimagaslóan jó viszkozitási indexel rendelkezik, nagymértékben támogatja a járműgyártók környezetvédelmi és üzemanyag-megtakarítást célzó technológiáit. Különösen alkalmas a hibrid járművek motorjainak maximális védelmére, melyeknek a rengeteg hidegindítás mellett kell nagy teljesítményt biztosítani.
 

Specifikációk és jóváhagyások: SAE 0W-20; API SN/RC; ILSAC GF-5

Bővebben ...
0W-16 ENEOS Ultra X

Az ENEOS X sorozat a fejlett technológiát és a legmagasabb minőségi előírásokat egyesíti a prémium motorolajokban, amelyeket kifejezetten az autók legújabb generációjához fejlesztettek ki. Az ENEOS termékcsalád új sorozata megfelel a legmagasabb emissziós normáknak és üzemanyag-megtakarítási szabványoknak, a csökkentett kéntartalom révén meghosszabbítja a motor élettartamát, és segít megelőzni a káros, alacsony fordulatszámú előgyújtási (LSPI) eseményeket.

Az ENEOS X 0W-16 ULTRA egy fejlett, szupermodern és 100%-ban szintetikus, üzemanyag-takarékos motorolaj, amelyet kifejezetten alacsony viszkozitású, alacsony szén-dioxid-kibocsátású benzines autók, hibrid elektromos járművek (HEV) és plug-in hibrid motorokhoz terveztek. Hibrid elektromos járművek (PHEV) turbófeltöltésű- vagy szívómotorok, közvetlen vagy közvetett befecskendezéssel, amelyekhez a gyártó SAE 0W-16 motorolajat ír elő. Ez az olaj ideális Start&Stop motorokhoz. Ezt az olajat akkumulátoros, tisztán elektromos járművekhez (BEV) is tervezték Range Extender termikus benzinmotorokhoz is. HONDA, SUZUKI, TOYOTA és LEXUS benzin- és hibrid motorokhoz szintén ajánlott. Ez a motorolaj fokozott üzemanyag megtakarítást, oxidációállóságot, lerakódás elleni védelmet, motor tisztaságot, kopás elleni védelmet és fokozott teljesítményt biztosít hideg hőmérsékleten. Úgy tervezték, hogy védelmet nyújtson az LSPI jelenség (a motor „kopogása” abnormális égési esemény következtében, amely káros károsodást vagy motorhibát okozhat) ellen a csökkentett méretű közvetlen befecskendezéses turbófeltöltős benzinmotorok számára. Az ENEOS X sorozatú motorolajok a vállalat azon filozófiáját képviselik, hogy új technológiát és a jövő nagy teljesítményű, környezetbarát termékeit fejlesztik ki

Specifikációk és jóváhagyások: API SN/SN Plus & Resource Conserving, ILSAC GF-6B

Bővebben ...
Cikkszám: E.XU0W16/1
3,714.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS X Prime 0W-16

Az ENEOS X Prime sorozat a fejlett technológiát és a legmagasabb minőségi előírásokat egyesíti a prémium motorolajokban, amelyeket kifejezetten az autók legújabb generációjához fejlesztettek ki. Az ENEOS termékcsalád új sorozata megfelel a legmagasabb emissziós normáknak és üzemanyag-megtakarítási szabványoknak, a csökkentett kéntartalom révén meghosszabbítja a motor élettartamát, és segít megelőzni a káros, alacsony fordulatszámú előgyújtási (LSPI) eseményeket.

Ebben a prémium kategóriájú, kifejezetten a legújabb jármű-generációhoz fejlesztett motorolajban a legfejlettebb technológia találkozik a legmagasabb minőségi előírásokkal. Ezt az új, csúcsminőségű, „Made in Japan” ENEOS terméket arra tervezték, hogy az üzemanyag-megtakarításra vonatkozó legmagasabb követelményeket is teljesítse, csökkentse a motor rezgését és a motorzajt, ezzel egyedi vezetési élményt nyújtva. Ezt az olajat a legújabb benzinmotorokhoz és olyan hibrid, valamint benzin-elektromos hibrid gépjárművek motorjaihoz fejlesztették ki, amelyekben 0W-16 viszkozitás javasolt. Az először Japánban bevezetett olaj növeli a motor hatásfokát, és csökkenti a bemelegedési időt.
(Kérjük, ügyeljen arra, hogy az ILSAC GF-6B specifikációjú olajok nem kompatibilisek a korábbi specifikációkkal, és csak akkor szabad használni ezeket, ha a járműgyártó (OEM) ezt előírja.)

Specifikációk és jóváhagyások: API SP/RC, ILSAC GF-6B

Bővebben ...
Cikkszám: E.XP0W16/1
5,030.00 Ft
Kiszerelés:

City Performance Scooter Gear Oil

Ez egy nagy teljesítményű hajtómű-olaj, amit speciálisan szárazkuplungos és a motor karterétől leválasztott sebességváltós scooterekhez fejlesztettek ki, amelyek a motorolajtól eltérő váltóolajat igényelnek. Úgy tervezték, hogy kiváló védelmet biztosítson extrém körülmények között is, hideg indításnál, rövid és hosszú városi úton, magas hőmérsékleten és a motor üresben járatásakor a jelzőlámpák előtt és a közlekedési dugókban. Egyenletes sebességváltást biztosít és kifejezetten a sebességváltó élettartamának meghosszabbítására tervezték.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MB, SAE 10W-40
 

Bővebben ...
Cikkszám: E.CPGEAR/1
2,449.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS GP4T Ultra Street 5W40

Kimagaslóan nagy teljesítményű, teljes mértékben szintetikus motorolaj, motorkerékpárok számára. Speciálisan a nagy teljesítményű 4-ütemű motorral szerelt BMW, illetve Piaggio motorkerékpárok számára fejlesztették ki, melyek nagy fordulatszámon futnak, akár extrém sebességgel és hőmérsékleten. Maximális teljesítményt nyújt a váltás, gyorsulás, erőnyomaték és a gázadásra adott azonnali válasz tekintetében maximális motorvédelem mellett. Az ENEOS teljes mértékben szintetikus technológiája a gázkar egyetlen meghúzására kivételes gyorsulást és maximális erőt biztosít. A JXTG gondosan választott ki innovatív teljesítményformulákat az európai motorkerékpár motorokhoz, hogy a motor maximális teljesítményt és nyomatékot érjen el, a maximális üzemanyag-megtakarítás és a kompromisszummentes motorvédelem és hosszú élettartam mellett.


Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA2, JASO T903

Bővebben ...
ENEOS GP4T Performance Racing 5W30

Kimagaslóan nagy teljesítményű, teljes mértékben szintetikus motorolaj, motorkerékpárok számára. Ez a legfejlettebb teljesítménynövelő olaj, nagy teljesítményű, 4-ütemű motorral szerelt, beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, nagyon nagy sebességgel és magas hőmérsékleten üzemelő motorkerékpárok számára. Maximális teljesítményt nyújt a váltás, gyorsulás, erőnyomaték és a gázadásra adott azonnali válasz tekintetében, maximális motorvédelem mellett. Az ENEOS Racing technológia garantálja, hogy a gázkar egyetlen meghúzására kivételes gyorsulást és maximális erőt élvezhessen. Az ENEOS gondosan választott ki innovatív teljesítmény-formulákat a japán motorkerékpárokhoz, hogy a motor maximális teljesítményt és nyomatékot érjen el, a maximális üzemanyag-megtakarítás és a kompromisszummentes védelem mellett.


Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA2, JASO T903

Bővebben ...
Cikkszám: E.GP5W30/1
3,680.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS MAX PERFORMANCE 2T

Ez egy nagy teljesítményű, fejlett, fél-szintetikus motorolaj 2-ütemű motorokhoz bárhol, bármely évszakban. Ez az olaj minimalizálja a füstkibocsátást és kiváló, a motor teljes élettartama alatt biztosított motorvédelmet nyújt. Optimális kenést biztosít nagyon hideg és nagyon meleg hőmérsékleten. Minden 2-ütemű motorkerékpárhoz, trail, cross és enduro motorokhoz és mopedekhez, melyek nagy teljesítményű és nagy fordulatszámú 2-ütemű motorral rendelkeznek. Megfelel és túlszárnyalja a járműgyártók (OEM) szigorú teljesítmény-követelményeit is. Keverési arány: 2%-4% a gyártó ajánlásától függően


Specifikációk és jóváhagyások: API TC, ISO-L-EGD, JASO FC/FD (kevés füst)

Bővebben ...
Cikkszám: E.MP2STROKE/1
3,539.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS GP4T Ultra 2T

Ez egy kiemelkedően magas minőségű, teljes mértékben szintetikus olaj 2-ütemű motorral szerelt verseny- és sportmotorokhoz, enduro és verseny gokartokhoz, amelyek extrém versenykörülmények között futnak terepen és közúton, valamint a versenypályán. Gondosan kiválasztott teljes mértékben szintetikus alapolajainak és adalékanyagcsomagjának köszönhetően biztosítja a motor védelmét, a hosszú élettartamú, kiváló kenést a legextrémebb hőmérsékleteken is, valamint hosszú távon garantálja az alacsony lerakódási szintet és a csökkentett károsanyag kibocsájtást. A nagy teljesítményű és a legigényesebb 2-ütemű motorkerékpárokhoz, speed, trail, cross és enduro motorokhoz, melyek nagy teljesítményű, nagy fordulatszámú 2-ütemű motorral rendelkeznek.


Specifikációk és jóváhagyások: API TC+/TC, JASO FC, ISO-L-EGD

Bővebben ...
ENEOS Performance 20W-50

Magas minőségű ásványi olaj, amit az optimális motorvédelemhez fejlesztettek ki a beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, katalizátoros vagy anélküli 4-ütemű motorkerékpárokhoz, street, cross, trail, ATV
motorokhoz és mopedekhez. A hagyományos motorkerékpárokhoz és jachtokhoz fejlesztették ki. Extrém nyomásvédelmet nyújt, és biztosítja a motor és a sebességváltó hosszú élettartamát. Segít tisztán tartani a motort. A nedves kuplungtárcsáknak optimális súrlódást biztosít, és kiváló kuplung lezárást indításkor, gyorsításnál és teljes sebességben. Különösen ajánlott Chopper, Cruiser, Adventure motorokhoz, pl. BMW, Harley-Davidson, Yamaha.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ/SH/SG, JASO MA2, JASO T903

Bővebben ...
Cikkszám: E.PER20W50/1
3,518.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Max Performance 15W-50

Ez egy nagy teljesítményű motorolaj 4-ütemű motorokhoz, speciálisan az európai és amerikai motorkerékpárokhoz. Alkalmazható a motorkerékpárok széles köréhez, amilyenek a 4-ütemű motorral szerelt nagy teljesítményű motorkerékpárok, scooterek, sport, ATV, street & road, trail, crossmotorok és motorok. Kiváló teljesítményt nyújt az új és a régebbi motorkerékpárok esetén, rendkívül jó motorvédelmet nyújt, valamint a kuplung és a váltó kiváló működését biztosítja minden vezetési körülmény mellett. Megtorpanás nélküli gázreakciókat, rángatás nélküli sebességváltást és a nedves kuplung tökéletes zárását biztosítja induláskor, gyorsításkor és teljes sebességnél.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MA2, JASO T903

Bővebben ...
ENEOS GP4T Ultra Enduro 15W-50

Ez a legfejlettebb 4T Racing motorolaj, teljes mértékben szintetikus észter alapú olaj, nagy teljesítményű, 4-ütemű motorral szerelt, beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, nagyon nagy sebességgel és hőmérsékleten futó nagy teljesítményű motorok számára, amilyenek például a sport, speed, MotoGP, Supersport, enduro, uphill/gyorsulási, salakmotorok és MX, ATV motorok, mopedek. Különösen javasolt a KTM motorkerékpárokhoz.


Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA

Bővebben ...
Cikkszám: E.GP15W50/1
6,201.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS GP4T Ultimate Racing 10W60

Teljes mértékben szintetikus, a legextrémebb versenyteljesítményt nyújtó motorolaj, motorkerékpárok számára. Ez a legfejlettebb, kiemelkedően nagy teljesítményű olaj nagy teljesítményű, 4-ütemű motorral szerelt, beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, a legextrémebb feltételek között és hőmérsékleten, terepen vagy közúton, illetve versenypályán futó versenymotorok számára. A sport, speed, Supersport, enduro és salakmotorok számára kifejlesztve, maximális teljesítményt nyújtva a váltás, gyorsulás, erőnyomaték és a gázadásra adott azonnali válasz tekintetében. Kompromisszummentes védelmet biztosít a motor, a kuplung és a sebességváltó számára, ami megtorpanás nélküli reakciókat, rángatás nélküli sebességváltást és a nedves kuplung tökéletes zárását biztosítja induláskor, gyorsításkor és teljes sebességnél. Az ENEOS Racing technológiája a garancia rá, hogy a gázkar meghúzására azonnali, kivételes gyorsulást és maximális erőt élvezhessen.

Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA2, JASO T903

Bővebben ...
ENEOS GP4T Ultra Racing+ 10W50

Teljes mértékben szintetikus, extrém versenyteljesítményt nyújtó motorolaj, motorkerékpárok számára. Ez a legfejlettebb, kiemelkedően nagy teljesítményű olaj nagy teljesítményű, 4-ütemű motorral szerelt, beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, nagyon nagy sebességgel és magas hőmérsékleten futó versenymotorok számára, amilyenek különösen az enduro, cross, uphill vagy salakmotorok. Maximális teljesítményt nyújt a váltás, gyorsulás, erőnyomaték és a gázadásra adott azonnali válasz tekintetében. Kompromisszummentes védelmet biztosít a motor, a kuplung és a sebességváltó számára, ami megtorpanás néküli reakciókat, rángatás nélküli sebességváltást és a nedves kuplung tökéletes zárását induláskor, gyorsításkor és teljes sebességnél. Az ENEOS Racing technológiája garantálja, hogy a gázkar meghúzására azonnal kivételes gyorsulást és maximális erőt élvezhessen.


Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA2, JASO T903

Bővebben ...
ENEOS MAX Performance Offroad 10W-40

Ez egy nagy teljesítményű motorolaj speciálisan 4-ütemű terepmotorokhoz kifejlesztve. Gondosan kiválasztott alapanyagai maximális teljesítményt nyújtanak a versenymotorokban nagyon nagy igénybevételt jelentő feltételek mellett is. A maximális motorozási élményért fejlesztették ki. Jobb súrlódás-csökkentési jellemzőket biztosít, hogy segítse a súrlódás miatti veszteségek minimalizálását, ugyanakkor kiemelkedő védelmet nyújt a motorikus alkatrészek kopása ellen. A nagyon magas hőellenállás és az ugrásszerű terhelés esetén is megfelelő teljesítménye miatt ideális az offroad versenyekre is. Túlteljesíti a gyári követelményeket a nedveskuplung és sebességváltó működését és a kuplung védelmét tekintve, gyors és egyenletes sebességváltást és rövidebb idő alatt bekövetkező gyorsulást tesz lehetővé.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MA2, JASO T903

Bővebben ...
Cikkszám: E.MPOFF10W40/1
3,332.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Max Performance 10W-40

Ez egy nagy teljesítményű motorolaj 4-ütemű motorokhoz, speciálisan a Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki és egyéb japán motorkerékpárokhoz. Szintén alkalmazható európai és amerikai 4-ütemű motorral szerelt nagy teljesítményű motorkerékpárokhoz, scooterekhez, sport, ATV, street & road, trail, crossmotorokhoz és motorokhoz. Kiváló teljesítményt nyújt az új és a régebbi japán, amerikai, európai és más ázsiai gyártók motorkerékpárjai esetén, kiváló motorvédelmet nyújt, valamint a kuplung és a váltó rendkívül jó működését biztosítja minden vezetési körülmény mellett. Megtorpanás nélküli gázreakciókat, rángatás nélküli sebességváltást és a nedves kuplung tökéletes zárását biztosítja induláskor, gyorsításkor és teljes sebességnél.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MA2, JASO T903

Bővebben ...
Cikkszám: E.MP10W40/1
3,203.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS GP4T Ultra Racing 10W40

Teljes mértékben szintetikus, versenyteljesítményt nyújtó motorolaj motorkerékpárok számára. Ez a legfejlettebb, kiemelkedően nagy teljesítményű olaj nagy teljesítményű, 4-ütemű motorral szerelt, beépített sebességváltóval rendelkező vagy anélküli, nedves vagy szárazkuplungos, nagyon nagy sebességgel és magas hőmérsékleten futó versenymotorok számára, amilyenek a sport, speed, Supersport, enduro, uphill/gyorsulási, salakmotorok és MX, ATV motorok, mopedek. Maximális teljesítményt nyújt a váltás, gyorsulás, erőnyomaték és a gázadásra adott azonnali válasz tekintetében. Kompromisszummentes védelmet biztosít a motor, a kuplung és a sebességváltó számára, ami megtorpanás néküli reakciókat, rángatás nélküli sebességváltást és garantálja a nedves kuplung tökéletes zárását induláskor, gyorsításkor és teljes sebességnél. Az ENEOS Racing technológiája a garancia, hogy a gázkar meghúzására azonnal kivételes gyorsulást és maximális erőt
élvezhessen.

Specifikációk és jóváhagyások: API SL, JASO MA2, JASO T903

Bővebben ...
Cikkszám: E.GP10W40/1
5,042.00 Ft
Kiszerelés:

City Performance Scooter

Nagy teljesítményű olaj, amit scooterekhez, maxi-scooterekhez, 3-kerekűekhez és szárazkuplungos, 4-ütemű motorral szerelt, katalizátoros vagy anélküli motorkerékpárokhoz fejlesztettek ki. Bármelyik városi forgalomban futó scooterhez alkalmazható. Szintetikus alapolajnak köszönhetően kiváló védelmet biztosít extrém körülmények között is, hideg indításnál, rövid és hosszú városi úton, magas hőmérsékleten és a motor üresben járatásakor a jelzőlámpák előtt és a közlekedési dugókban. Arra tervezték, alacsony olaj és üzemanyag fogyasztás mellett is kiválóan védje a motort.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MB

Bővebben ...
Cikkszám: E.CP10W40/1
3,134.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Max Performance 10W-30

Ez egy új generációs, nagy teljesítményű, üzemanyag-megtakarítást eredményező motorolaj 4-ütemű motorokhoz, speciálisan a Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki és egyéb japán motorkerékpárokhoz. Szintén alkalmazható európai és amerikai 4-ütemű motorral szerelt nagy teljesítményű motorkerékpárokhoz, scooterekhez, sport, ATV, street & road, trail, crossmotorokhoz és motorokhoz. Kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően túlteljesíti a japán gyártók üzemanyag-megtakarítási és motor tisztítási követelményeit, kiváló motorvédelmet nyújt, valamint a kuplung és a váltó rendkívül jó működését biztosítja minden vezetési körülmény mellett. A motor hosszabb élettartamát teszi lehetővé, és az eredeti OEM teljesítmény a motor teljes élettartama alatt megmarad.


Specifikációk és jóváhagyások: API SJ, JASO MA2, JASO T903

Bővebben ...
Cikkszám: E.MP10W30/1
3,300.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS X Prime CVT-Fluid

A csúcstechnológia találkozik a legmagasabb minőségi előírásokkal ebben a prémium kategóriájú, teljes mértékben szintetikus, a modern CVT váltóval rendelkező benzines járművek, a hibrid járművek (HEV) és plug-in hibrid járművek (PHEV) széles skálájához fejlesztett motorolajban. Ez a csúcsminőségű, „Made in Japan” termék kiváló üzemanyag-fogyasztást eredményez, és csökkenti az energiaveszteséget a gumiabroncsok felé irányuló energiaátadás során. Ez az olaj óriási üzemanyag-hatékonyságot biztosít, javítja a gyorsulást, és nyugodtabbá teszi a vezetést, amivel egyedülálló vezetési élményt nyújt. Kifejezetten javasolt a Lexus, Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Suzuki, Volkswagen, GM, Ford és más típusú járművek alacsony viszkozitást igénylő CVT váltójához..

SPECIFIKÁCIÓK ÉS JÓVÁHAGYÁSOK: Megfelel a JASO 1-A szabványnak, és több gyártó (OEM) specifikációjának. Kompatibilis szinte minden CVT váltóval rendelkező gépjárművel. Az olaj kompatibilitását az ENEOS számos gyártóval (OEM) való hosszú távú együttműködése során megszerzett know-how-ja alapján állapítják meg.

Bővebben ...
ENEOS X Prime AT-Fluid

A fejlett, teljes mértékben szintetikus technológia találkozik a legmagasabb minőségi előírásokkal ebben a prémium kategóriájú váltóolajban, amit az automata váltók széles skálájához fejlesztettek ki. Ez az élvonalba tartozó „Made in Japan” termék kiváló üzemanyag-fogyasztást eredményez, és magas szintű ellenállást nyújt a mechanikai kopás és anyagfáradás ellen, rendkívüli vezetési kényelmet biztosítva. Csökkenti a közegellenállást a tengelykapcsolóban és azt az energiaveszteséget is, amit az olaj habzása okoz a nyomatékváltóban. Mindezt anélkül, hogy veszélyeztetné az anyagfáradás megelőzését vagy a kopásállóságot. A Lexus, Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Suzuki, Volkswagen, GM és Ford járművek alacsony viszkozitást igénylő automata váltóihoz fejlesztették ki. Szintén alkalmas az Aisin Warner AW-1 áttételekhez.

SPECIFIKÁCIÓK ÉS JÓVÁHAGYÁSOK: AW-1, GM Dexron II/II E/III/III G, ATF3317, Ford Mercon/Mercon V, ATF F-1, ATF M-III, ATF SP-II M/III, ATF D-II/ D-III, Toyota ATF T/T-II/T-III/T-IV/WS, Nissan Matic Fluid C/D/J/S, Honda ATF/ATF-Z1/ATF DW-1, Mitsubishi ATF SPII/SPII M/SPIII, ATF II/ATF AW, ATF SK, ATF-J2, ATF-PA, ATF-J3, Mazda ATF M-III/M-V, ATF JWS3317, ATF F-1, ATF FZ, ATF 3324, Subaru ECVT Fluid S/Subaru ATF, Opel Original ATF 09117946, Suzuki ATF 5D06/2384K/3314/3317

Bővebben ...
Cikkszám: E.XPATF/1
5,936.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS SUSTINA CVT-Fluid

Ez a nagyon különleges váltófolyadék az ENEOS SUSTINA technológia alapján készült, a W BASE és a súrlódásgátló FC Technology adalékanyagok felhasználásával. A W BASE az a csúcstechnológiás szintetikus olaj, amit az ideális alapolajok kémiai összetételét figyelembe véve fejlesztettek ki. Az FC Technology egy olyan adalékanyag technológia, ami lehetővé teszi, hogy a legoptimálisabb súrlódási szintet érjék el a CVT típusú váltóknál, hogy a fémszíjak és láncok ne csússzanak el a tárcsán. Ennek a két összetett technológiának köszönhetően, a SUSTINA CVT-FLUID nagyobb védelmet garantál a váltónak, halkabb működést, üzemanyag- megtakarítást, és hozzájárul a jobb gyorsuláshoz összességében pedig a CVT váltóktól elvárt fürgébb és kényelmesebb vezetési élményhez.

Specifikációk és jóváhagyások: Speciálisan a japán járművek CVT váltóinak fémszíjaihoz és fémláncaihoz fejlesztve

Bővebben ...
ENEOS GEAR Oil 80W-90

Nagy teljesítményű hajtómű olaj hipoid hajtóművekhez és a kerékagy fordulatszámcsökkentő áttételéhez. A kén-foszfor technológiát alkalmazza, ami kiváló védelmet biztosít a hajtóműnek a fém-fém érintkezések ellen a legkeményebb feltételek között, akár ütésszerű terhelés esetén is. Különleges adalékanyagokat tartalmaz, amelyek védő filmréteget képeznek a felületeken, a kopás és a korrózió megelőzésének céljából. Beállított viszkozimetriájának köszönhetően hideg feltételek mellett is alkalmazható. Javasolt a kúpfogaskerekes, a spirális kúpfogaskerekes és a hipoid hajtóművel készülő differenciálműveknél (akár szimpla, akár dupla áttételes) és erőelosztóknál, amelyeknél az API GL-5 követelményeinek kell megfelelni

Specifikációk és jóváhagyások: API GL-5, MIL-L-2105D, MIL-L 2104D, Mack GO-G

Bővebben ...
Cikkszám: E.GEAR80W90/1
3,286.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Gear Oil 75W-90

Szintetikus, univerzális hajtóműolaj, amelyet manuális váltókhoz/hajtóművekhez ahol a API GL-5 szabvány az előírás. Speciális adalékanyagokat tartalmaz, amelyek lecsökkentik az üzemanyag-fogyasztást, és megszüntetik a váltás problémákat. Ennek az egyedi összetételnek köszönhetően nem csak a kopás, hanem a korrózió és a habképződés is minimálisra csökken. Magas hőmérsékleten ez az olaj a termooxidáció ellen védett. Ennek eredményeként kiválóan védi a hajtóművet.

Specifikációk és jóváhagyások: API GL-5, MIL-L-2105 B/C/D

Bővebben ...
Cikkszám: E.GEAR75W90/1
3,689.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS CVT-FLUID

Teljesen szintetikus váltófolyadék automata váltókhoz. Az ázsiai CVT váltók legtöbb típusának legmagasabb minőségi követelményeinek megfelelően fejlesztették ki. Kiváló váltó védelmet és üzemanyag fogyasztást biztosít, garantálja az olajcserék közötti hosszabb időtartamot és az optimális zajcsökkentést. Alkalmazható a CVT váltók szíjas vagy láncos változatához is. Javasolt a legtöbb ázsiai járműhöz, mint a Toyota, Nissan, Honda, Subaru, Mazda, Mitsubishi. A CVT váltók szíjas vagy láncos változatának széles köréhez használható, és a legújabb CVT váltók közül is sokkal kompatibilis. Ide tartozik a Nissan NS-3, Toyota FE, Honda HCF-2, Subaru CVTF-II. Nem javasolt azonban a Toyota Hybrid CVT váltóhoz és a Nissan Extroid CVT váltóhoz.

Specifikációk és jóváhagyások: Fémszíjas és láncos CVT váltókhoz.

Bővebben ...
Cikkszám: E.ECOCVT/1
5,220.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS ECO ATF

Teljesen szintetikus, üzemanyag takarékos, alacsony viszkozitású váltófolyadék a Lexus, Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Suzuki, Volkswagen, GM és Ford járművek automata váltóihoz. Prémium minőségű alapanyagokat tartalmaz, jobb oxidációs értékkel és hőstabilitással, valamint alacsony molekulasúlyú viszkozitási index javító anyaggal a mechanikai nyíróerő és az anyagfáradás elleni nagy ellenállás érdekében. Védelmet nyújt a váltónak, segít csökkenteni az energiaveszteséget, amit az olaj habzása okoz a nyomatékváltóban és alacsonyabb ellenállást biztosít a tengelykapcsolókban, anélkül, hogy veszélyeztetné a kopásállóságot. Szintén alkalmazható minden AISIN váltóhoz

Specifikációk és jóváhagyások:  Toyota & Lexus ATF Type T/ATF Type T-IV/ATF WS, Nissan & Infiniti Matic Fluid D/J/K/S/W, Honda & Acura ATF DW-1/Ultra ATF-Z1, Mazda ATF Type T-IV (JWS 3317)/ATF M-V, Ford Mercon V, GM Dexron III, Subaru ATF/ATF-HP, Opel Original ATF 09117946, Isuzu Vesco ATF II/III, BMW ATF 6, Suzuki ATF 5D06/ATF Type T-IV (JWS 3309), Hyundai & KIA ATF Type WS (NWS-9638)/ATF Type T-IV (JWS 3309), Mitsubishi DiaQueen ATF AW/ATF SK/ATF II, Volkswagen/Audi/Porsche ATF Type T-IV (JWS 3309), Land Rover ATF Type T-IV (JWS 3309), Mini ATF Type T-IV (JWS 3309), Volkswagen VW G 055.540 A2, Volvo ATF Type T-IV (JWS 3309)

Bővebben ...
Cikkszám: E.ECOATF/1
4,753.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS ATF DSG

Teljesen szintetikus váltófolyadék duplakuplungos automata váltókhoz. A legkeményebb városi körülményekre tervezték, ahol gyakoriak a rövid utak, sűrű fokozatváltások, megállások és dinamikus újra indulások amelyek a modern vezetési stílus jellemzői. Az ilyen típusú használat óriási nyomást fejt ki a sebességváltókra és a fontos váltóalkatrészekre, ahogy a kulcsfontosságú váltóolajra is. Fejlett technológiával készült váltófolyadék a kiváló sebességváltó-védelemhez, a kopás és rezgés elleni védelemhez és az egyenletes vezetési élményhez duplakuplungos sebeségváltóhoz (DCT) és automatikus kapcsolású sebességváltóhoz (DSG).


Specifikációk és jóváhagyások: Volkswagen VW G 052.529, Ford WSS-M2C936A (duplakuplungos)

Bővebben ...
Cikkszám: E.ATFDSG/1
3,795.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS ATF DCT

ATeljesen szintetikus váltófolyadék duplakuplungos automata váltókhoz. A legkeményebb városi körülményekre tervezték, ahol gyakoriak a rövid utak, sűrű fokozatváltások, megállások és dinamikus újra indulások amelyek a modern vezetési stílus jellemzői. Az ilyen típusú használat óriási nyomást fejt ki a sebességváltókra és a fontos váltóalkatrészekre, ahogy a kulcsfontosságú váltóolajra is. Fejlett technológiával készült váltófolyadék a kiváló sebességváltó-védelemhez, a kopás és rezgés elleni védelemhez és az egyenletes vezetési élményhez duplakuplungos sebeségváltóhoz (DCT) és automatikus kapcsolású sebességváltóhoz (DSG).

SPECIFIKÁCIÓK ÉS JÓVÁHAGYÁSOK: Volkswagen VW G 052.529, Ford WSS-M2C936A (dublu-ambreiaj)

Bővebben ...
ENEOS ATF D-III

Szintetikus váltófolyadék automata váltóhoz. Speciálisan a GM és a Ford és több más járműgyártó járművének automata váltóihoz fejlesztve. Szintén alkalmazható szervokormányokhoz, néhány hidraulikus rendszerhez és forgó légkompresszorokhoz, ahol a rendkívül jó fluiditás alacsony hőmérsékleten is szükséges. Kiválóan védi a váltót, mivel nagyon magas viszkozitási index jellemző erre a váltófolyadékra. Biztosítja a korrózió és a habképződés elleni védelmet, könnyű fokozatváltást tesz lehetővé a hideg indítás után, és nem teszi tönkre a tömítéseket. Nagyon jó antioxidációs és kopásállósági jellemzőkkel rendelkezik.


Specifikációk és jóváhagyások: GM Dexron III G, Allison C-4, Ford Mercon, Mercedes-Benz MB 236.1, Voith 55.6335, ZF TE-ML 02F/03D/04D/09/11B/14A/17C, MAN Type Z1/V1, Caterpillar TO-2

Bővebben ...
Cikkszám: E.ATFDIII/1
3,720.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS SUPER Hydraulic 46/68

A HLP kopásgátló hidraulikus olajokat és keringetett csapágyolajokat speciálisan a csapágyak és sok hidraulikus rendszer kenésére fejlesztették ki. Ezek minimálisra csökkentik a szivattyúk kopását, és a berendezéseknek kivételesen hosszú élettartamot biztosítanak. Ezen kívül ezek az olajok nagyon alkalmasak a vákuumszivattyúk és textilipari gépek kenésére, valamint, keringetett olajként kiváló kenést biztosítanak a csapágyaknak és a hajtóműveknek.

Specifikációk és jóváhagyások: DIN 51524-1 (HL)/51524-2 (HLP), Vickers I-286-S/M-2950-S, AFNOR NF E 48-603 (HL)/NF E 48-603 (HM), VDMA 24318, Thyssen TH N-256132, US Steel 126/127, SS 155434, SEB 181 222, Hoesch HWN 2333, Denison Filterability TP 02100, Bosch Rexroth RE 90220, CETOP RP 91 H (HM)

Bővebben ...
ENEOS HVLP 32/46/68

Ezek magas viszkozitási indexű hidraulikus olajok, amelyek olyan rendszerekhez alkalmazhatók, melyek változó hőmérsékleti körülmények között végeznek nagy terheléssel járó műveleteket, illetve olyan hidraulikus rendszerek esetében, melyek alacsony viszkozitásváltozást igényelnek nagy üzemi hőmérséklet-tartományon belül. A nagy teljesítményű, kopásgátló és jó hőstabilitású adalékanyagok miatt nagy teljesítményt és jó kenést biztosítanak szivattyúkban és egyéb hidraulikus rendszerekben. Minimálisra csökkentik a szivattyúk kopását, és a berendezéseknek kivételesen hosszú élettartamot biztosítanak. Megfelelő kenés a nehéz haszongépjárművek számára, amelyek magas viszkozitású hőstabil olajat igényelnek. Az ebben az olajban használt cink alapú kopásgátló adalékanyagok a legtöbb hidraulikus szivattyúban alkalmazhatók. Ezek kompatibilisek mindenfajta vízhatlan alkatrésszel és festékkel, amelyeket általában nem károsítanak az ásványi olajok.

Specifikációk és jóváhagyások: DIN 51524-2/51524-3 (HVLP), Vickers M-2952-S (35VQ 25)/I-286-S, AFNOR NF E 48-603 (HM), Denison HF-0/HF-1/HF-2, Bosch Rexroth RE 90220, Cincinnati Machine P-68/P-69/P-70, ASTM D 6158 Type HV, GM LS2, ISO 11158, ISO 6743-4 (HV)

Bővebben ...
ENEOS HLP 32/46/68/100

Nagy teljesítményű hidraulikus olajok, amelyek kiválóan finomított parafinos alapolajokkal és modern adalékanyagokkal készülnek az oxidációs stabilitás és a korrózióvédő tulajdonságok érdekében. A kopásgátló és jó hőstabilitású adalékanyagok miatt nagy teljesítményt és jó kenést biztosítanak a hajtómű szivattyúkban és egyéb hidraulikus rendszerekben. Speciálisan a csapágyak és több hidraulikus rendszer kenésére fejlesztették ki. Minimálisra csökkentik a szivattyúk kopását, és a berendezéseknek kivételesen hosszú élettartamot biztosítanak. Ezeket az olajokat a vákuumszivattyúk és textilipari gépek kenésére lehet alkalmazni, ahol a csapágyaknak és hajtóműveknek kiváló kenést kell biztosítani. Az ebben az olajban használt cink alapú kopásgátló adalékanyagok a legtöbb hidraulikus szivattyúban alkalmazhatók. Ezek kompatibilisek mindenfajta vízhatlan alkatrésszel és festékkel, amelyeket általában nem károsítanak az ásványi olajok.

Specifikációk és jóváhagyások: DIN 51524-2 (HLP), Vickers M-2952-S (35VQ 25)/I-286-S, AFNOR NF E 48-603 (HM), Denison HF-0/HF-1/HF-2, Bosch Rexroth RE
90220, Cincinnati Machine P-68/P-69/P-70, ASTM D 6158 Type HM, GM LS2, ISO 11158

Bővebben ...
ENEOS ULTRA COOL VWR

A legújabb készítmény, borát, nitrit, amin és foszfátmentes, nagy teljesítményű, hosszú élettartamú fagyálló- hűtőfolyadék, kiváló hőátadási képességgel. Alkalmazható hűtőfolyadékként és hőátadó folyadékként minden belső égésű motorban. Mivel alapja Etilén-glikol, garantálja a forrás elleni védelmet és a fagyás elleni védelmet -69 °C hőmérsékletig. A kiváló lobrid OAT (szerves sav technológia) és szilikát keverék megbízhatósága hosszú élettartamot jelent a korrózióvédelem és a karbantartásmentes védelem befolyásolása nélkül. Speciálisan a Volkswagen, Audi, Skoda és Seat számára kifejlesztve.


Specifikációk és jóváhagyások:  Audi / Skoda / Seat / Volkswagen TL-774 J=G13

Bővebben ...
Cikkszám: E.COOL.VWR/1
1,937.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS SUPER COOL BSG
A nitrit, amin és foszfátmentes szerves fagyálló-hűtőfolyadékok homogén és állandó jellemzőkkel rendelkeznek a mono-etilén-glikolnak köszönhetően. Olyan belső égésű motorokhoz javasolt, mint az LPG, a benzines és dízelmotorok és egyéb hőátadó rendszerek esetében is, mint amilyenek a központi fűtőberendezések. Teljesen ártalmatlan a gumira, műanyagra, fémre, alumíniumra és ötvözetekre.
 

Specifikációk és jóváhagyások: BS 6580 (1992), BS 6580 (2010)
Bővebben ...
ENEOS HYPER COOL XLR

Nagy teljesítményű, hosszú élettartamú fagyálló-hűtőfolyadék a járművek széles köre számára, kivételes hőátadási képességgel. Kifejezetten alumínium motorblokkokhoz fejlesztették ki. Alkalmazható hűtőfolyadékként és hőátadó folyadékként minden belső égésű motorban. Hosszasan, 100,000,000 km-nél tovább tesztelték haszongépjármű és személygépkocsi flottákon. Mivel alapja Etilén-glikol, garantálja a forrás elleni védelmet és a fagyás elleni védelmet -69 °C hőmérsékletig. A kiváló OAT (szerves sav technológia) megbízhatósága hosszú élettartamot jelent a korrózióvédelem és a karbantartásmentes védelem befolyásolása nélkül. A vezető motorgyártók, úgymint a Ford, Mercedes-Benz, GM, MAN és Volkswagen által elfogadott.
 

Specifikációk és jóváhagyások: ADE, Aston Martin, Behr, Caterpillar MAK A4.05.09.01, Cummins IS Series u N14, Daimler Mercedes-Benz 325.3, Detroit Diesel Power Cool Plus, Deutz 0199-99-1115/6 & 0199-99-2091/8, Case New Holland MAT3624, Ford WSS-M97B44D, GM GMW 3420/GM 6277M (+B040 1065)/GME L1301, John Deere JDM H5, Kobelco, Komatsu 07.892 (2009), Liebherr MD1-36-130, MAN 324 Typ SNF, MAN B&W AG D36 5600/A/S/Semt Pielstick, Mazda MEZ MN 121 D, Mitsubishi MHI, MTU MTL 5048, DAF 74002, Leyland Trucks DW03245403, Renault 41-01-001/- -S Type D, Jaguar Land Rover CMR 8229/WSS-M97B44-D, Thermo King, Mack 014 GS 17009, Volvo Trucks 128 6083/002, Volkswagen / Audi / Skoda / Seat / Porsche TL-774 D=G12/TL-774 F=G12+ ASTM Standards: D3306/D4656/D4985, British Standards: BS 6580, French Standards: NFR 15-601, German Standards: FVV Heft R443, Japanese Standards: JASO M325, Korean Standards: KSM 2142, MIL Standards: BT-PS-606 A (Belgium), DCSEA 615/C (France), E/L-1415b (Italy), FSD 8704 (Sweden), NATO Standards: NATO S-759, SAE Standards: J1034, UNE Standards: 26-361-88/1

Bővebben ...
ENEOS HYPER COOL XB
Nitrit, amin és foszfátmentes, nagy teljesítményű, hosszú élettartamú fagyálló-hűtőfolyadék, magas hőátadási képességgel. Hűtőfolyadékként és hőátadó folyadékként alkalmazható minden belső égésű motorban. Mivel alapja Etilén-glikol, garantálja a forrás elleni védelmet és a fagyás elleni védelmet -69 °C hőmérsékletig. A kiváló karboxilát OAT (szerves sav technológia) és szilikát keverék megbízhatósága hosszú élettartamot jelent a korrózióvédelem és a karbantartásmentes védelem befolyásolása nélkül. A vezető motorgyártók, úgymint a Fiat, BMW, Mercedes-Benz, GM, MAN, Volvo és Volkswagen által elfogadott.

Specifikációk és jóváhagyások: Volkswagen / Audi / Skoda / Seat / Porsche TL-774 C=G11, BMW GS 94000, Cummins 85T8-2, Daimler Mercedes-Benz 325.0/325.2, Fiat / Alfa Romeo / Lancia 9,55523, Iveco Standard 18-1830, Ford ESD-M97B49-A, Volvo Cars 128 6083/002, GM GME L1301, JI Case JIC-501, MAN 324 Typ NF, MTU MTL 5048, Volvo Trucks 128 6083/002 ASTM Standards: D3306/D4656/D4985, British Standards: BS 6580, French Standards: NFR 15-601, German Standards: FVV Heft R443, Japanese Standards: JASO M325, Korean Standards: KSM 2142, MIL Standards: BT-PS-606 A (Belgium), DCSEA 615/C (France), E/L-1415b (Italy), FS 6850-0951 (Norway), FSD 8704 (Sweden), NATO Standards: S-759, SAE Standards: J1034
Bővebben ...
ENEOS RACING Brake Fluid

Kiemelkedően nagy teljesítményű, teljes mértékben szintetikus, versenyekhez készült fékfolyadék. Kifejezetten a versenysportokra fejlesztették ki, extrém fékezésekkel tarkított vezetési stílushoz. Kiemelkedően magas forráspontot biztosít 312 ̊C-on, így alkalmazhatósága meghaladja a hagyományos DOT 4 szabvány követelményeit. Javasolt a motorsportban és a nagy teljesítményű járművekben használt fékrendszerekhez, a „kemény pedál” fékhatás eléréséhez. Sport és nagyteljesítményű személygépkocsikhoz és motorkerékpárokhoz tervezték, verseny fékrendszerekben való felhasználásra, szénszálas, kerámia vagy acéltárcsás fékrendszerekben, valamint tengelykapcsoló működtető rendszerekben.

Specifikációk és jóváhagyások: SAE J1703, FMVSS 116 DOT 3 / DOT 4

Bővebben ...
ENEOS Brake & Clutch DOT5.1

Nagy teljesítményű, hosszú élettartamú, teljes mértékben szintetikus fékfolyadék. Javasolt bármely típusú hidraulikusan működtetett fék és kuplung rendszerhez, és speciálisan az ABS rendszerekhez. Ezt a nem szilikon alapú folyadékot a DOT 5.1 szabványnak megfelelően fejlesztették ki, és megfelel a DOT 4 és DOT 2 gyártói ajánlásoknak is. Úgy alakították ki, hogy biztonságos fékezést biztosítson a legnehezebb feltételek mellett is.

Specifikációk és jóváhagyások: SAE J1703, FMVSS 116 DOT 5.1 a base non siliconica DOT 4 / DOT 3, ISO 4925 (5.1/4/3)

Bővebben ...
Cikkszám: E.BCDOT5.1
2,430.00 Ft
Kiszerelés:

ENEOS Brake & Clutch DOT4

Univerzális, magas forráspontú, szintetikus fékfolyadék. Javasolt olyan hidraulikusan működtetett fék és tengelykapcsoló rendszerhez és ABS-rendszerekhez, amelyek egy nem szilikon alapú DOT 3 vagy DOT 4 szintetikus folyadékot igényelnek. Minden fékrendszerhez alkalmazható. Ez a speciális összetétel biztonságos fékezést biztosít a legnehezebb feltételek mellett is.


Specifikációk és jóváhagyások: SAE J1703/J1704, FMVSS 116 DOT 3/DOT 4

Bővebben ...
Cikkszám: E.BCDOT4
1,890.00 Ft
Kiszerelés:

5W-30 GRAND LX

Ezt a széles körben alkalmazható szintetikus és robusztus dízel haszongépjármű motorolajat a szigorú olajfogyasztási és kipufogógáz-kibocsátási szabványoknak megfelelően fejlesztették ki. Minden jelenlegi minőségi előírásnak megfelel az európai, amerikai és japán dízel- és benzinmotorok esetében. Speciálisan a kamionok, buszok és építőipari gépek haszongépjármű dízelmotorjaihoz alkalmazható, de használható személygépjárművek és kishaszongépjárművek benzines, LPG gázzal működő és könnyű dízelmotorjaiban is, függetlenül attól, hogy turbótöltésesek-e vagy sem, rendelkeznek-e katalizátorral vagy common-rail rendszerrel vagy sem. Ez az olaj ideális a vegyes flottával rendelkező ügyfelek számára, mert az olajcserék között hosszabb időszakokat tesz lehetővé, ami hatással van az olaj- és üzemanyag-gazdálkodásra és karbantartási költség-megtakarítást eredményez. Megfelel a dugattyútető, a felső dugattyúgyűrű-horonyban és a dugattyú többi részében való lerakódásokra vonatkozó szigorú normáknak. Szintetikus összetevője folytán felülmúlja az olcsó ásványi olajokat és kiemelkedő teljesítményt biztosít a legnehezebb körülmények között is.

Specifikációk és jóváhagyások: API CK-4/SN, ACEA E6/E7/E9, Mercedes-Benz MB 228.51/228.31, Renault Trucks RLD-4, Volvo VDS-4.5, MAN M3677, MTU Type 3.1, Mack EO-S 4.5, Cummins CES 20086, CAT ECF-3, Deutz DQC IV-10LA, Detroit Diesel DDC 93K222, Scania LDF-4

Bővebben ...
20W-50 ENEOS Grand FA

Ez egy hagyományos dízelmotor-olaj, ami optimális kenést biztosít a régebbi benzines, LPG és dízelmotorokkal rendelkező személygépjárműveknek és kishaszongépjárműveknek. Alkalmazható turbófeltöltéses, többszelepes technológiájú és katalizátoros motoroknál. Különleges adalékanyagokat tartalmaz, amelyek megelőzik az olaj oxidáció miatti besűrűsödését még magas hőmérsékleten is. Stabil viszkozitási indexének köszönhetően a viszkozitás erősen lecsökken. Ennek eredményeképpen ez az olaj erős filmet képez a mozgó alkatrészek között.

Specifikációk és jóváhagyások: AAPI CF-4/SG, ACEA E2, Mercedes-Benz MB 228.1/229.1, MAN 271, MTU Type1, Volvo VDS, Mack EO-K/2, Deutz DQC I-02, CCMC G4/D4/PD-2, MIL-L-46152EC, MIL-L-2104D, GM 6085-M, Ford M2C153C

Cikkszám: E.GFA20W50/1
2,217.00 Ft
Kiszerelés:

15W-40 ENEOS Super Plus

Univerzális motorolaj kiváló tisztító hatással, amit a viszkozitás stabilitás és kopásállóság tekintetében az olajtípusokra és kipufogógázokra vonatkozó követelményeknek megfelelően fejlesztettek ki. Ez az olaj speciálisan a vegyes flottánál alkalmazható, amilyen a benzines, az LPG és a dízelmotorok turbótöltéssel és/vagy katalizátorral vagy anélkül. Ezen felül megfelel a dugattyútetőn, a felső dugattyúgyűrű-horonyban és a dugattyú többi részén való lerakódásokra vonatkozó szigorú normáknak. Felülmúlja a járműipari gyártók követelményeit.

Specifikációk és jóváhagyások: API SL/CF/CG-4, ACEA A3/B3/B4/E2, Mercedes-Benz MB 229.1/228.3, MAN M3275, MTU Type 2, Volvo VDS, Allison C-4 Level

Bővebben ...
Cikkszám: E.GFA15W40/1
2,475.00 Ft
Kiszerelés:

15W-40 GRAND Multi

Ezt a széles körben alkalmazható szintetikus és robusztus dízel haszongépjármű motorolajat a szigorú olajfogyasztási és kipufogógáz-kibocsátási szabványoknak megfelelően fejlesztették ki. Minden jelenlegi minőségi előírásnak megfelel az európai, amerikai és japán dízel- és benzinmotorok esetében. Speciálisan a kamionok, buszok és építőipari gépek haszongépjármű dízelmotorjaihoz alkalmazható, de használható személygépjárművek és kishaszongépjárművek benzines, LPG gázzal működő és könnyű dízelmotorjaiban is, függetlenül attól, hogy turbótöltésesek-e vagy sem, rendelkeznek-e katalizátorral vagy common-rail rendszerrel vagy sem. Ez az olaj ideális a vegyes flottával rendelkező ügyfelek számára, mert az olajcserék között hosszabb időszakokat tesz lehetővé, ami hatással van az olaj- és üzemanyag-gazdálkodásra és karbantartási költség-megtakarítást eredményez. Megfelel a dugattyútető, a felső dugattyúgyűrű-horonyban és a dugattyú többi részében való lerakódásokra vonatkozó szigorú normáknak. Szintetikus összetevője folytán felülmúlja az olcsó ásványi olajokat és kiemelkedő teljesítményt biztosít a legnehezebb körülmények között is.

Specifikációk és jóváhagyások: API CI-4 Plus/CI-4/SL, ACEA A3/B4/E7, Global DHD-1/DLD-1/DLD-3, Volkswagen VW 500.00/505.00, Mercedes-Benz MB 228.3/228.1/229.1, Volvo VDS-2/VDS-3, MAN 3275/271, Iveco Long Drain, JASO DH-1, Allison C-4, MTU Type 2, DDC Oil Category 2, Cummins 20071/72/76/77/78, Renault RD/RLD/RLD-2, ZF TE-ML 02C/03A/04B/04C/07C, Mack EO-M+, CAT ECF-1/ECF-2, Deutz DQC II, Skoda-Liaz 258-3

Bővebben ...
Cikkszám: E.GM15W40/20
35,533.00 Ft
Kiszerelés:

10W-40 GRAND LA

Ez a legújabb generációjú dízel haszongépjármű motorolaj, ami a Low-SAPS technologián alapul, védve a kipufogógáz utókezelő rendszereket a haszongépjárművekben, kamionokban, buszokban és építőipari gépekben. Speciálisan a legújabb Euro 5 és Euro 4 részecskeszűrővel (DPF) felszerelt motorokhoz valamint az Euro 4 szelektív redukciós katalizátorrendszerrel (SCR) felszerelt motorokhoz készült, de kiváló teljesítményt és védelmet nyújt az Euro 3-as és régebbi európai, amerikai és japán motorok esetében is. Kiemelkedő teljesítményt biztosít a nagy sebességű, európai dízel haszongépjárművek esetében. A legújabb Daimler, Volvo és MAN motorokhoz készült, a legszigorúbb flottakezelők igényeinek is megfelelve. Szintén alkalmazható busz és kamion motoroknál, amelyek 100% CNG gázzal működnek, de viszonylag magas bázikusságot (TBN) igényelnek a lerakódások és a kopás megfelelő ellenőrzéséhez (pl. MB, Volvo és MAN). Univerzálisan használható a Mack, Cummins, Caterpillar és a legtöbb japán motornál.

Specifikációk és jóváhagyások: API CI-4, ACEA E6/E9/E7, Mercedes-Benz MB 228.51, MAN M3477/M3271-1, MTU Type 3.1, Volvo VDS-3, Renault Trucks RXD/RLD-2/RGD, Mack EO-N*, Cummins CES 20076/77, Deutz DQC III-10LA/DQC TTCD, DAF Truck (követelményeknek megfelelő)

Bővebben ...
Cikkszám: E.GLA10W40/20
38,061.00 Ft
Kiszerelés:

10W-40 GRAND

Ez egy különleges formulájú multifunkcionális dízel haszongépjármű motorolaj, amit arra fejlesztettek ki, hogy teljes körű védelmet nyújtson egyaránt a modern és a régebbi motoroknak. Ideális európai, amerikai és japán dízel és benzinmotorokkal rendelkező vegyes flották számára. A szintetikus technológiával készült alapolaj prémium adalékokkal, remek motorvédelmet és üzemanyag megtakarítást biztosít. Speciális adalékanyag csomaggal készül, hogy a magas teljesítményt hosszabb ideig fenntartsa. Hosszú élettartamú, jobb teljesítményű dízelmotor- olaj, amivel hosszabb távolságokat tehetnek meg, költséget csökkentve, mivel az olajcserék közötti időszakok meghosszabbodnak. Úgy tervezték, hogy a legnehezebb útviszony és éghajlati igénybevétel esetén is megtartsa teljesítményét.


Teljesítmény szint: API CI-4/SL, ACEA E7, Global DHD-1, Mercedes-Benz MB 228.3, MAN M3275, Volvo VDS-3, MTU Type 2, Renault Trucks RLD-2, Mack EO-N/EO-M+, Cummins CES 20077/78, CAT ECF-2/ECF-1-a, Deutz DQC III-10, Detroit Diesel DDC 93K215

Bővebben ...
Cikkszám: E.G10W40/20
34,884.00 Ft
Kiszerelés:

Sisak és rostély tisztító

Csúcsminőségű tisztítószer a sisak külsejének és a sisak rostélyának a tisztítására, mely nem karcolja meg a felületet és nem roncsolja a sisak fényezését. Tökéletes megoldás rovareltávolításra is. Minden típusú bukósisakhoz és rostélyhoz is használható. Semlegesek, nem agresszívek az összetevői. Nagy fényt biztosít, mind e mellett citrus illattal segíti a sisak jó kondíciójának megörzését. Szilikon-mentes termék.

 

400 ml

Motortisztító spray

Nagy hatásfokú tisztító, erősen szennyezett alkatrészekhez, motorkerékpárokhoz és láncokhoz. A speciális összetevőinek segítségével gyorsan feloldja az olajat és a lerakódott szennyeződéseket. Nagyon erős zsírtalanító hatású, ugyanakkor az elektromos berendezésekben nem tesz kárt. Csak a felületre kell permetezni, majd egy kis idő után tiszta vízzel locsolható, vagy nedves ecsettel tisztítható a szennyeződött terület.

 

400 ml

Lánckenő spray

Ez a szintetikus alapú, csúcsminőségű lánckenő/láncolajozó spray egyaránt hazsnálható közúti és Off-Road járműveken, Gokartokon. Hosszú kenési periódusra tervezve, rozsdagátló, víztaszító tulajdonságokkal ellátva. Mindenféle motorsportban használt hajtólánc kenésére megfelelő, hagyományos és O-gyűrűs kivitelre is. Extrém körülmények közé is ajánlott, gyors sebességű, nagyon gyorsan forgó láncokhoz. Megfelelő kenése által kevésbé fogja vissza a lánc gördülését, csökkenti a kopást. Hamar védőfilm réteget képez és nem fröcsög a láncról.

 

400 ml

Lánctisztító

Ezt a kíváló minőségű lánctisztítót azért fejlesztette ki az ENEOS, hogy védje és karbantartsa az összes típusú láncot, legyen szó motorkerékpárról vagy quadról. Eltávolítja a lerakódott, kenőanyagba ragadt szennyeződéseket, olajokat és zsírokat. Lassan párolgó, hatását sokáig megörző termék.

 

400 ml

Féktisztító

Erőteljes, csúcsminőségű tisztító spray motorkerékpár fékekhez. Hatékonyan távolítja el a fékport, zsírt, olajat a kritikus fékalkatrészekről, kuplungról. Féktárcsán, fékbetéten, fék munkahengeren és féknyergen egyaránt használható. Gyorsan szárad, nem képez filmréteget, nem hagy zsíros foltokat.

 

400 ml

Multifunkciós spray

Többféle felhasználású tisztító, zsírzó, olajos védelmet képző aerosol, ami egyaránt használható gépműhelyekben, autókban, lakókocsikban, motorkerékpárokon, kerékpárokon, házi barkácsgépeken, szerszámokon. Könnyen behatol a résekbe és kiszorítja a vízet, oldva a rozsdát a csavarokon, anyákon, zárakon. Ellenálla hidegnek, melegnek, sós víznek, ezáltal konzerválja a fém alkatrészeket.

 

400 ml